O nás > Mäsovýroba Gašparík

Firma Róbert Gašparík vznikla v roku 1995 v malej výrobni, ktorá sa postupom času rozrástla, vďaka stúpajúcim požiadavkám na trhu, začala rozširovať sortiment, kvalitu a technológiu výroby, čo malo za následok zväčšovanie kapacít ako výrobných, tak i skladovacích.

V roku 2006 sa firma presťahovala do nových priestorov, ktorý spĺňa prísne hygienické a technologické požiadavky Správnej hygienickej praxe so zavedeným funkčným systémom HACCP zodpovedajúcim podmienkam najvyššej kvality. Počas existenice prešiel náš podnik mnohými výrobnými a organizačnými zmenami a vďaka zachovaniu tradičných receptúr a vysokej kvality mäsových výrobkov si firma vybudovala stabilné miesto na trhu.

Spracovanie mäsa

Kontaktujte nás

Róbert Gašparík - mäsovýroba s.r.o.
Zelenečská 83
917 02 Trnava
Slovenská Republika

tel : 033 / 552 24 24
email : kancelaria@gasparikmasovyroba.sk

Projekt

Spoločnosť Róbert Gašparík – mäsovýroba s.r.o. Trnava realizuje projekt s názvom „Obstaranie modernej technológie na spracovanie mäsa“. Projekt je spolufinancovaný Ministerstvom pôdohospodárstva, cez Pôdohospodársku platobnú agentúru, ako poskytovateľa časti finančných prostriedkov výzvy 2014/PRV/34, opatrenie 1.2 Pridávanie hodnoty do poľnohospodárskych produktov a produktov lesného hospodárstva. Výška nenávratného finančného príspevku: 110.250,00 Eur.

Projekt