Pracovné ponuky

Pracovník expedície

Róbert Gašparík - Mäsovýroba s.r.o., ponúka zamestnanie v silnej a stabilnej spoločnosti s dlhoročnou tradíciou.
Hľadáme do svojho kolektívu pracovníkov na dvojzmennú pracovnú dobu, úsek Expedícia mäsových výrobkov.

Požiadavky na zamestnanca:
  • Prax nie je podmienkou.
  • Požadujeme zdravotný preukaz.
  • Ochotu, chuť pracovať a učiť sa nové veci.

Zamestnanecké výhody, benefity:
  • práca na hlavný pracovný pomer a mzda vždy načas
  • príplatky nad rámec zákona za odpracované sviatky a nedele
  • stravné lístky + strava
  • systém zamestnaneckých výhod a poskytované zľavy
  • vianočný príspevok
  • vernostné príplatky
  • dlhodobá pracovná perspektíva.

Vaše žiadosti spolu s profesným životopisom zasielajte na uvedenú kontaktnú adresu - kancelaria@gasparikmasovyroba.sk.

Prevádzkar gastro zariadenia

Miesto: Trstínska cesta 675/3 91701 Trnava – Obchodné centrum City Park (Róbert Gašparík s.r.o.)
Mzda: na osobnom stretnutí
Termín nástupu: ihneď

Náplň práce:
  • koordinácia a manažovanie prevádzky a personálu
  • udržovať vysokú úroveň poskytovaných služieb
  • vykonávať všetky štandardné činnosti spojené s bezproblémovým chodom prevádzky
  • objednávanie tovaru, vedenie skladu
  • sledovanie a kontrolovanie kvality a množstva dodaného tovaru
  • normovanie
  • zabezpečovanie požadovanej kvality a váhy jedál, zodpovedajúcej príslušným normám
  • plánovanie výroby
  • komunikácia s dodávateľmi a vyjednávanie najvýhodnejších dodávateľských podmienok
  • fyzická kontrola skladových zásob (inventarizácia), vedenie pokladničnej knihy
  • zodpovednosť za vzniknuté manká a škody, hľadenie príčin vzniku a následné zosobňovanie
  • zabezpečovanie dodržiavania maximálneho štandardu poskytovaných služieb a dodržiavanie všetkých bezpečnostných a hygienických noriem podniku
  • dohliada na vykonanie všetkých potrebných opráv a údržby a na udržiavanie strojov a zariadení v dobrom prevádzkovom stav
  • počas zmeny dohliada na dodržiavanie všetkých zdravotných, bezpečnostných, protipožiarnych a hygienických pravidiel, na udržiavanie pracovného prostredia v čistote a v bezpečných podmienkach
  • spoluprácach s nadriadeným personálom
  • report nadriadeným osobám (pripomienky, návrhy, inovácie, spätná väzba od zákazníkov)
  • zabezpečuje, aby všetci zamestnanci zmeny boli vybavení osobnými ochrannými prostriedkami
  • aktívne podieľanie sa na riešení problémov vo výrobe
  • podieľanie sa na ďalšom vývoji konceptu
  • dohľad nad administratívou

Požiadavky na zamestnanca:
  • ukončené stredoškolské vzdelanie s maturitou/bez maturity
  • vodičský preukaz skupiny B
  • organizačné schopnosti
  • prax v gastro zariadení (min. 1 rok)
  • flexibilita

Zamestnanecké výhody, benefity:
  • zamestnanie v silnej a stabilnej spoločnosti s dlhoročnou tradíciou
  • práca na hlavný pracovný pomer
  • stravné lístky
  • systém zamestnaneckých výhod a zamestnanecké zľavy
  • dlhodobá pracovná perspektíva
  • prémie, odmeny a iné benefity

Svoje životopisy posielajte na: bajnok@gasparikmasovyroba.sk alebo nás kontaktuje na tel. čisle 0915 720 471.

Vedúci potravinovej výroby

Miesto: Mikovíniho ulica – Róber Gašparík mäsovýroba s.r.o.
Mzda: na osobnom stretnutí
Termín nástupu: ihneď

Náplň práce:
  • koordinácia a manažovanie prevádzky a personálu
  • udržovať vysokú úroveň poskytovaných služieb
  • vykonávať všetky štandardné činnosti spojené s bezproblémovým chodom prevádzky
  • objednávanie tovaru, vedenie skladu
  • sledovanie a kontrolovanie kvality a množstva dodaného tovaru
  • normovanie
  • zabezpečovanie požadovanej kvality a váhy jedál, zodpovedajúcej príslušným normám
  • plánovanie výroby
  • komunikácia s dodávateľmi a vyjednávanie najvýhodnejších dodávateľských podmienok
  • fyzická kontrola skladových zásob (inventarizácia), vedenie pokladničnej knihy
  • zodpovednosť za vzniknuté manká a škody, hľadenie príčin vzniku a následné zosobňovanie
  • zabezpečovanie dodržiavania maximálneho štandardu poskytovaných služieb a dodržiavanie všetkých bezpečnostných a hygienických noriem podniku
  • dohliada na vykonanie všetkých potrebných opráv a údržby a na udržiavanie strojov a zariadení v dobrom prevádzkovom stav
  • počas zmeny dohliada na dodržiavanie všetkých zdravotných, bezpečnostných, protipožiarnych a hygienických pravidiel, na udržiavanie pracovného prostredia v čistote a v bezpečných podmienkach
  • spoluprácach s nadriadeným personálom
  • report nadriadeným osobám (pripomienky, návrhy, inovácie, spätná väzba od zákazníkov)
  • zabezpečuje, aby všetci zamestnanci zmeny boli vybavení osobnými ochrannými prostriedkami
  • aktívne podieľanie sa na riešení problémov vo výrobe
  • podieľanie sa na ďalšom vývoji konceptu
  • dohľad nad administratívou

Požiadavky na zamestnanca:
  • ukončené stredoškolské vzdelanie s maturitou/bez maturity
  • vodičský preukaz skupiny B
  • organizačné schopnosti
  • prax v gastro zariadení (min. 1 rok)
  • flexibilita

Zamestnanecké výhody, benefity:
  • zamestnanie v silnej a stabilnej spoločnosti s dlhoročnou tradíciou
  • práca na hlavný pracovný pomer
  • stravné lístky
  • systém zamestnaneckých výhod a zamestnanecké zľavy
  • dlhodobá pracovná perspektíva
  • prémie, odmeny a iné benefity

Svoje životopisy posielajte na: bajnok@gasparikmasovyroba.sk alebo nás kontaktuje na tel. čisle 0915 720 471.

Mäsiar

Do stále sa rozvíjajúcej slovenskej spoločnosti s 20 ročnou históriou hľadáme MÄSIAROV

Lokalita: Zelenečská 83, Trnava
Plat: Dohodou
Termín nástupu: Ihneď

Požiadavky na zamestnanca:
  • prax v obore minimálne 1 rok
  • zdravotný preukaz pracovníka v potravinárstve

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti:
  • delenie a príprava mäsa

Doplňujúce informácie:
  • práca na hlavný pracovný pomer a mzda vždy na čas
  • príplatky nad rámec zákona za odpracované sviatky a nedele
  • stravné lístky + strava
  • systém zamestnaneckých výhod a poskytované zľavy
  • vianočný príspevok
  • vernostné príplatky

Svoje životopisy posielajte na: kancelaria@gasparikmasovyroba.sk alebo nás kontaktuje na tel. čisle 0907 029 139.

Upratovačka do mäsovýroby

Gašparík - Mäsovýroba hľadá do svojho kolektívu ľudí, upratovačky s chuťou pracovať v dobrom kolektíve na trojzmennú prevádzku, aj nočné zmeny.

Termín nástupu: Ihneď

Náplň práce:
  • čistenie a dezinfekcia priestorov mäsovej výroby
  • čistenie a dezinfekcia expedície, rozrábky
  • čistenie a dezinfekcia celého výrobného prostredia

V prípade záujmu nás kontaktujte na telefónnom čísle: 0905/693 471, životopisy posielať na: kancelaria@gasparikmasovyroba.sk

Kontaktujte nás

Róbert Gašparík - mäsovýroba s.r.o.
Zelenečská 83
917 02 Trnava
Slovenská Republika

tel : 033 / 552 24 24
email : kancelaria@gasparikmasovyroba.sk

Projekt

Spoločnosť Róbert Gašparík – mäsovýroba s.r.o. Trnava realizuje projekt s názvom „Obstaranie modernej technológie na spracovanie mäsa“. Projekt je spolufinancovaný Ministerstvom pôdohospodárstva, cez Pôdohospodársku platobnú agentúru, ako poskytovateľa časti finančných prostriedkov výzvy 2014/PRV/34, opatrenie 1.2 Pridávanie hodnoty do poľnohospodárskych produktov a produktov lesného hospodárstva. Výška nenávratného finančného príspevku: 110.250,00 Eur.

Projekt