Pracovné ponuky
Administratívna pracovníčka
Róbert Gašparík - Mäsovýroba s.r.o., ponúka zamestnanie v silnej a stabilnej spoločnosti s dlhoročnou tradíciou.Hľadáme do svojho kolektívu Administratívnu pracovníčku do expedície, prax vítaná.
Náplň práce:
- Vnútropodniková evidencia
- Telefonická komunikácia so zákazníkom
- Príjem a spracovanie objednávok
- Skladová evidencia
- Práca s pokladňou
Zamestnanecké výhody, benefity:
- práca na hlavný pracovný pomer
- mzda vždy načas - príplatky nad rámec zákona za odpracované sviatky a nedele
- stravné lístky + strava
- systém zamestnaneckých výhod a poskytované zľavy
- vianočný príspevok
- vernostné príplatky
- dlhodobá pracovná perspektíva.
Vaše žiadosti spolu s profesným životopisom zasielajte na uvedenú kontaktnú adresu - kancelaria@gasparikmasovyroba.sk.
Pracovník / čka do varenej výroby
Róbert Gašparík - Mäsovýroba s.r.o., ponúka zamestnanie v silnej a stabilnej spoločnosti s dlhoročnou tradíciou.Hľadáme do svojho kolektívu pracovníkov na jednozmennú pracovnú dobu, úsek Varená výroba.
Požiadavky na zamestnanca:
- Prax nie je podmienkou.
- Požadujeme zdravotný preukaz.
- Ochotu, chuť pracovať a učiť sa nové veci.
Zamestnanecké výhody, benefity:
- práca na hlavný pracovný pomer a mzda vždy načas
- príplatky nad rámec zákona za odpracované sviatky a nedele
- stravné lístky + strava
- systém zamestnaneckých výhod a poskytované zľavy
- vianočný príspevok
- vernostné príplatky
- dlhodobá pracovná perspektíva.
Vaše žiadosti spolu s profesným životopisom zasielajte na uvedenú kontaktnú adresu - kancelaria@gasparikmasovyroba.sk.
Pracovník expedície
Róbert Gašparík - Mäsovýroba s.r.o., ponúka zamestnanie v silnej a stabilnej spoločnosti s dlhoročnou tradíciou.Hľadáme do svojho kolektívu pracovníkov na dvojzmennú pracovnú dobu, úsek Expedícia mäsových výrobkov.
Požiadavky na zamestnanca:
- Prax nie je podmienkou.
- Požadujeme zdravotný preukaz.
- Ochotu, chuť pracovať a učiť sa nové veci.
Zamestnanecké výhody, benefity:
- práca na hlavný pracovný pomer a mzda vždy načas
- príplatky nad rámec zákona za odpracované sviatky a nedele
- stravné lístky + strava
- systém zamestnaneckých výhod a poskytované zľavy
- vianočný príspevok
- vernostné príplatky
- dlhodobá pracovná perspektíva.
Vaše žiadosti spolu s profesným životopisom zasielajte na uvedenú kontaktnú adresu - kancelaria@gasparikmasovyroba.sk.
Prevádzkar gastro zariadenia
Miesto: Trstínska cesta 675/3 91701 Trnava – Obchodné centrum City Park (Róbert Gašparík s.r.o.)Mzda: na osobnom stretnutí
Termín nástupu: ihneď
Náplň práce:
- koordinácia a manažovanie prevádzky a personálu
- udržovať vysokú úroveň poskytovaných služieb
- vykonávať všetky štandardné činnosti spojené s bezproblémovým chodom prevádzky
- objednávanie tovaru, vedenie skladu
- sledovanie a kontrolovanie kvality a množstva dodaného tovaru
- normovanie
- zabezpečovanie požadovanej kvality a váhy jedál, zodpovedajúcej príslušným normám
- plánovanie výroby
- komunikácia s dodávateľmi a vyjednávanie najvýhodnejších dodávateľských podmienok
- fyzická kontrola skladových zásob (inventarizácia), vedenie pokladničnej knihy
- zodpovednosť za vzniknuté manká a škody, hľadenie príčin vzniku a následné zosobňovanie
- zabezpečovanie dodržiavania maximálneho štandardu poskytovaných služieb a dodržiavanie všetkých bezpečnostných a hygienických noriem podniku
- dohliada na vykonanie všetkých potrebných opráv a údržby a na udržiavanie strojov a zariadení v dobrom prevádzkovom stav
- počas zmeny dohliada na dodržiavanie všetkých zdravotných, bezpečnostných, protipožiarnych a hygienických pravidiel, na udržiavanie pracovného prostredia v čistote a v bezpečných podmienkach
- spoluprácach s nadriadeným personálom
- report nadriadeným osobám (pripomienky, návrhy, inovácie, spätná väzba od zákazníkov)
- zabezpečuje, aby všetci zamestnanci zmeny boli vybavení osobnými ochrannými prostriedkami
- aktívne podieľanie sa na riešení problémov vo výrobe
- podieľanie sa na ďalšom vývoji konceptu
- dohľad nad administratívou
Požiadavky na zamestnanca:
- ukončené stredoškolské vzdelanie s maturitou/bez maturity
- vodičský preukaz skupiny B
- organizačné schopnosti
- prax v gastro zariadení (min. 1 rok)
- flexibilita
Zamestnanecké výhody, benefity:
- zamestnanie v silnej a stabilnej spoločnosti s dlhoročnou tradíciou
- práca na hlavný pracovný pomer
- stravné lístky
- systém zamestnaneckých výhod a zamestnanecké zľavy
- dlhodobá pracovná perspektíva
- prémie, odmeny a iné benefity
Svoje životopisy posielajte na: bajnok@gasparikmasovyroba.sk alebo nás kontaktuje na tel. čisle 0915 720 471.
Vedúci potravinovej výroby
Miesto: Mikovíniho ulica – Róber Gašparík mäsovýroba s.r.o.Mzda: na osobnom stretnutí
Termín nástupu: ihneď
Náplň práce:
- koordinácia a manažovanie prevádzky a personálu
- udržovať vysokú úroveň poskytovaných služieb
- vykonávať všetky štandardné činnosti spojené s bezproblémovým chodom prevádzky
- objednávanie tovaru, vedenie skladu
- sledovanie a kontrolovanie kvality a množstva dodaného tovaru
- normovanie
- zabezpečovanie požadovanej kvality a váhy jedál, zodpovedajúcej príslušným normám
- plánovanie výroby
- komunikácia s dodávateľmi a vyjednávanie najvýhodnejších dodávateľských podmienok
- fyzická kontrola skladových zásob (inventarizácia), vedenie pokladničnej knihy
- zodpovednosť za vzniknuté manká a škody, hľadenie príčin vzniku a následné zosobňovanie
- zabezpečovanie dodržiavania maximálneho štandardu poskytovaných služieb a dodržiavanie všetkých bezpečnostných a hygienických noriem podniku
- dohliada na vykonanie všetkých potrebných opráv a údržby a na udržiavanie strojov a zariadení v dobrom prevádzkovom stav
- počas zmeny dohliada na dodržiavanie všetkých zdravotných, bezpečnostných, protipožiarnych a hygienických pravidiel, na udržiavanie pracovného prostredia v čistote a v bezpečných podmienkach
- spoluprácach s nadriadeným personálom
- report nadriadeným osobám (pripomienky, návrhy, inovácie, spätná väzba od zákazníkov)
- zabezpečuje, aby všetci zamestnanci zmeny boli vybavení osobnými ochrannými prostriedkami
- aktívne podieľanie sa na riešení problémov vo výrobe
- podieľanie sa na ďalšom vývoji konceptu
- dohľad nad administratívou
Požiadavky na zamestnanca:
- ukončené stredoškolské vzdelanie s maturitou/bez maturity
- vodičský preukaz skupiny B
- organizačné schopnosti
- prax v gastro zariadení (min. 1 rok)
- flexibilita
Zamestnanecké výhody, benefity:
- zamestnanie v silnej a stabilnej spoločnosti s dlhoročnou tradíciou
- práca na hlavný pracovný pomer
- stravné lístky
- systém zamestnaneckých výhod a zamestnanecké zľavy
- dlhodobá pracovná perspektíva
- prémie, odmeny a iné benefity
Svoje životopisy posielajte na: bajnok@gasparikmasovyroba.sk alebo nás kontaktuje na tel. čisle 0915 720 471.
Mäsiar
Do stále sa rozvíjajúcej slovenskej spoločnosti s 20 ročnou históriou hľadáme MÄSIAROVLokalita: Zelenečská 83, Trnava
Plat: Dohodou
Termín nástupu: Ihneď
Požiadavky na zamestnanca:
- prax v obore minimálne 1 rok
- zdravotný preukaz pracovníka v potravinárstve
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti:
- delenie a príprava mäsa
Doplňujúce informácie:
- práca na hlavný pracovný pomer a mzda vždy na čas
- príplatky nad rámec zákona za odpracované sviatky a nedele
- stravné lístky + strava
- systém zamestnaneckých výhod a poskytované zľavy
- vianočný príspevok
- vernostné príplatky
Svoje životopisy posielajte na: kancelaria@gasparikmasovyroba.sk alebo nás kontaktuje na tel. čisle 0907 029 139.
Upratovačka do mäsovýroby
Gašparík - Mäsovýroba hľadá do svojho kolektívu ľudí, upratovačky s chuťou pracovať v dobrom kolektíve na trojzmennú prevádzku, aj nočné zmeny.Termín nástupu: Ihneď
Náplň práce:
- čistenie a dezinfekcia priestorov mäsovej výroby
- čistenie a dezinfekcia expedície, rozrábky
- čistenie a dezinfekcia celého výrobného prostredia
V prípade záujmu nás kontaktujte na telefónnom čísle: 0905/693 471, životopisy posielať na: kancelaria@gasparikmasovyroba.sk

Kontaktujte nás
Róbert Gašparík - mäsovýroba s.r.o.Zelenečská 83
917 02 Trnava
Slovenská Republika
tel : 033 552 24 24
email : kancelaria@gasparikmasovyroba.sk
Projekt
Spoločnosť Róbert Gašparík – mäsovýroba s.r.o. Trnava realizuje projekt s názvom „Obstaranie modernej technológie na spracovanie mäsa“. Projekt je spolufinancovaný Ministerstvom pôdohospodárstva, cez Pôdohospodársku platobnú agentúru, ako poskytovateľa časti finančných prostriedkov výzvy 2014/PRV/34, opatrenie 1.2 Pridávanie hodnoty do poľnohospodárskych produktov a produktov lesného hospodárstva. Výška nenávratného finančného príspevku: 110.250,00 Eur